lørdag den 15. januar 2011

Opstart af blog.

Så sidder man her en lørdag aften og skal skrive sit første blog-indlæg. What to write? Jeg synes, at jeg har så mange emner, jeg gerne vil have denne blog til at omhandle... Alligevel er svært lige at vide, hvad jeg skal starte med...

Først og fremmest vil jeg skrive om mode, stil og shopping, og der vil komme billeder af nyindkøbt tøj (Forhåbentlig ikke FOR mange!) og billeder af dagens outfit.

Jeg holder også af at lave mad og at bage... De personer, der kendte mig for 10 år siden, ville knække sammen af grin, hvis de læste dette... Men ja, jeg er sgu blevet voksen på det punkt. Og der vil komme billeder og opskrifter af det, jeg får bikset sammen i det lille køkken.

Min fantastiske søn Marius er simpelthen også nødt til at være en del af denne blog. Han er det bedste, der nogensinde er sket for mig. Klog, sjov, sød og kærlig... Han er bare den bedste. Nå ja, og så ligner han mig, så han er også heldig! :-D

Marius´ far Lasse er min kæreste, som jeg bor sammen med. Vi har nu været sammen i 7 år, så ja, der er gået hverdag i den! Men vi kan stadig grine sammen, og selvom jeg ikke altid omtaler ham så pænt, så er han god nok... Han skal bare lade være med at blande sig i min shopping. Det er så belastende, at man skal snige sig ind ad døren, kaste sine poser ind under sengen... for så alligevel at blive opdaget og få et møgfald, fordi han udmærket godt ved, at jeg ikke har nogle penge at shoppe for!

Det hele skal ikke være fis og ballade... Jeg vil også bruge denne blog til mine tanker omkring Malthe, vores lille dreng, som vi mistede den 1. november 2009. En scanning i 21. uge af graviditeten viste, at Malthe ikke ville kunne overleve, så fødslen blev sat i gang, og jeg fødte den smukkeste lille engel, der lignede sin storebror så utrolig meget. Der går ikke én eneste dag, hvor Malthe ikke er i mine tanker. Jeg savner ham, så det gør helt ondt!

1 kommentar:

  1. Du klarede dit startindlæg ret godt :)
    Du må gerne kigge fordi min blog, hvis du har nogle minutter, der skal slås ihjel :)

    www.swh-t.blogspot.com

    SvarSlet