søndag den 16. januar 2011

Graviditet...

Som jeg skrev i mit første indlæg, mistede vi Marius´ lillebror, som blev født i 21. uge den 1. november 2009, grundet en fatal misdannelse.

Jeg blev gravid måneden efter, men fostret stoppede desværre med at leve i 9. uge. Efter en mislykket medicinsk abort, fik jeg en udskrabning i midten af februar 2010.

Herefter var jeg som besat af tanken om at blive gravid igen hurtigt muligt, men der skete ingenting. Det gik mig meget på, og jeg fik efterhånden overbevist mig selv om, at der var noget galt. De andre gange er jeg næsten blevet gravid i første forsøg.

I november 2010 havde jeg nærmest givet op og var i gang med at få taget blodprøver, der skulle vise, om jeg havde ægløsning. Jeg havde også kontaktet en fertilitetsklinik med henblik på at få undersøgt, om der var passage i æggelederne.

Så overraskelsen var stor, da jeg pludselig kunne lave en positiv graviditetstest i midten af november... Jeg var naturligvis bange for, om der endnu engang skulle gå noget galt, men prøvede at sige til mig selv, at vi da ikke kunne blive ved med at være uheldige!

Men det kunne vi desværre. Det viste sig nemlig, at det var en graviditet udenfor livmoderen, og jeg blev opereret akut, idet der allerede var en del blod ude i bughulen. Det kan i værste fald være livstruende.

Men jeg var hurtigt på benene igen, og jeg var også hurtigt på Lasse igen (Dét var grimt skrevet - I know!) Og det virkede, for jeg er nemlig allerede gravid igen. Jeg blev gravid 14 dage efter operationen og er nu i 6. uge. Jeg har en positiv fornemmelse omkring denne graviditet... Håber, at det holder stik, og at vi får en velskabt levende baby til september!

1 kommentar:

  1. Sikke meget I har været igennem! Jeg krydser fingre for at det lykkes denne gang!

    SvarSlet